Πειραιάς: Παλαιολόγεια 2018 Τουρνουά οπλομαχίας μνήμης προς τιμή των υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς

Τη Κυριακή 3/6/2018 ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ‘Θεμιστοκλής’ και η Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών ‘Λέοντες’ διεξήγαγαν στο Πειραιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Τουρνουά οπλομαχίας μνήμης προς τιμή των υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς, με το όνομα Παλαιολόγεια 2018.

Το Τουρνουά έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’ στον Πειραιά όπου έλαβαν μέρος και ξιφομάχοι από τη Κύπρο του Cyprus HEMA Club, Τη Ρωσία απο το Argentum aguila, τη Θεσσαλονίκη των Apocalyptic Knights και τη Κατερίνη απο το Warriors of God όπου τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τους. Στο τουρνουά παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Πολεμικής Αγωγής του ‘Παμμάχου’ κ. Κωνσταντίνος Δερβένης.

Στις Χορογραφίες του Μακριού Σπαθιού τη πρώτη θέση κέρδισε ο κ. Νικόλαος Τερζόγλου του Α.Γ.Σ ΑΞΙΟΝ Πειραιά, τη δεύτερη θέση κέρδισε ο κ. Νικόλαος Κατσιμέρης απο την Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών ΄Λέοντες΄ και στη Τρίτη θέση κατέληξαν ο κ.Ιωάννης Δανδουλάκης απο την Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών ΄Λέοντες΄ και ο κ. Παναγιώτης Παπανικολάου απο το Pegasus – Athens Historical Fencing Club.

Στους αγώνες Μακριού Σπαθιού τη πρώτη θέση κατέκτησε ο κ. Μιχαήλ Καλαφατάς το Pegasus – Athens Historical Fencing Club, τη δεύτερη θέση κέρδισε ο κ.Παναγιώτης Παπανικολάου απο το Pegasus – Athens Historical Fencing Club και στη Τρίτη θέση κατέληξαν ο κ. Βασίλειος Ντάλτας του Α.Γ.Σ ΑΞΙΟΝ Πειραιά και ο Eduard Peschanskyy του Argentum aguila.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ξιφομάχους πού έλαβαν μέρος στο Τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Συντονιστή του Τομέα Αθλητισμού του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’ κ. Ιωάννη Τσουμπρή για την βοήθεια του για να πραγματοποιηθεί το Τουρνουά ‘Παλαιολόγεια 2018’. Τον πατήρ Μιχαήλ Δανδουλάκη και την κα. Ανεζόυλα Δεδούση για τις ιατρικές υπηρεσίες.Τον κ. Στέλιο Αλιφραγκή για τη τεχνική υποστήριξη και τους χορηγούς μας xifaskia.gr και Simple για τη στήριξη τους.

Τέλος, ευχαριστούμε το θερμό κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες.

One thought on “Πειραιάς: Παλαιολόγεια 2018 Τουρνουά οπλομαχίας μνήμης προς τιμή των υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.